Om kwalitatief hoogwaardige concerten te kunnen blijven organiseren, blijven we afhankelijk van inkomsten naast de ledencontributie. We zijn daarom ontzettend blij met de steun van muziekliefhebbers, bedrijven en stichtingen! Hieronder noemen we een aantal mogelijkheden waarmee mensen onze vereniging kunnen steunen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Donateurs

Onze donateurs willen we koesteren. Ze krijgen elk kwartaal een nieuwsbrief, waarin ze op de hoogte gehouden worden van het wel en wee binnen het orkest. Ook ontvangen alle donateurs jaarlijks een uitnodiging en een vrijkaartje voor het donateursconcert dat elke keer een uniek thema heeft. Voor sommige andere concerten krijgen donateurs korting.

Wilt u ook donateur worden van Harmonie’67? Vul dan hier uw gegevens in!

Het orkest inhuren

Harmonie’67 kan uw bedrijfsfeest, opening of andere bijzondere gelegenheid omlijsten met kwalitatief goede muziek, wat garant staat voor een leuke en fijne sfeer. Kosten hiervan zijn afhankelijk van de duur en de aard van het optreden. In principe hanteren wij een bedrag vanaf €450. Neem voor een optreden tijdig contact op met het bestuur, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat er een volledige bezetting aanwezig is.

Ensemble(s) inhuren

Harmonie’67 kan ook een intiemer optreden verzorgen met (een van) onze ensembles. We hebben verschillende samenstellingen: een saxofoonensemble, een klarinet-/houtensemble en een koperensemble. Elk ensemble geeft zijn eigen specifieke sfeer aan een gelegenheid. Meer informatie over de ensembles vindt u hier. Kosten zijn afhankelijk van de duur en de aard van het optreden.

Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ondernemers of particulieren om Harmonie’67 te sponsoren. U steunt hiermee een levendige vereniging en bereikt een enthousiast publiek! Hieronder vind u een aantal mogelijkheden, maar in overleg zijn er zeker combinatiepaketten of andere specifieke wensen mogelijk. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

  • Programmaboekje donateursconcert: uw logo of advertentie kan bij het jaarlijkse donateursconcert een halve of hele pagina in het programmaboekje vullen. Bij het concert komt gemiddeld zo’n honderd bezoekers die allemaal een programmaboekje krijgen. Het programmaboekje wordt meestal in kleur gedrukt.
  • Website: adverteren op onze website is mogelijk voor een jaar of een half jaar. Uw logo of advertentie kan worden geplaatst op de homepagina of bovenaan bij de links.
  • Promotiemateriaal: wij kunnen uw logo of bedrijfsnaam drukken op ons promotiemateriaal, zoals uitnodigingen, posters, flyers, toegangskaarten en programmaboekjes.

Als sponsor kunt u er ook voor kiezen om in ruil voor promotie van uw onderneming een muziekstuk of muziekinstrument aan te schaffen voor onze vereniging. Een muziekstuk wordt in overleg met u door de vereniging gekozen.

Contact

Wilt u donateur worden van Harmonie’67 of het orkest sponsoren? Wilt u een boeking plaatsen voor het orkest of een ensemble? Of heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan contact op met het bestuur. U krijgt meestal binnen een dag en uiterlijk binnen vijf dagen antwoord.